Hertz bästa biluthyraren för femte året i rad. Hyrbilsföretaget fick ta emot utmärkelsen för femte året i rad när Sveriges främsta aktörer inom rese- och turismnäringen korades under Grand Travel Award. För femte året i rad utsågs Hertz till bästa biluthyraren på Grand Travel Award. Under galan, som arrangerades för 25:e gången, prisades resebranschens favoriter inom en rad olika kategorier.

– Jag vill börja med att tacka alla som har röstat på oss. Vi har haft stort fokus på att stärka relationerna med resebyråledet och det här priset visar att det har gett resultat. Det, och den fantastiska insats alla Hertz-kollegor runt om i landet gör varje dag, säger Patrik Cajtoft, COO och tillförordnad vd på Hertz Biluthyrning.

Hertz har tidigare vunnit Business Travel Awards och där fick de priset för Bästa hyrbil, som delas ut årligen av Resegeometri och Svenska Affärsreseföreningen (SBTA). Grand Travel Award arrangeras av resebranschmagasinet Travel News. En jury väljer ut de nominerade i samtliga kategorier (undantaget Ekoturismpriset). Juryn gör en övergripande bedömning av bland annat företagens produktutveckling, nytänkande, ekonomiska prestation, aktivitet på marknaden och hur de uppfattas av resebyråer och slutkunder. De nominerade betygssätts därefter av 1 200 utvalda personer i rese- och turismbranschen. Omdömena viktas till ett slutbetyg och företagen med högst snittbetyg i respektive kategori utses till vinnare.